20. urodziny firmy Envirotech

402-th-20-lecie_3_web

29 maja br. w Piano Bar Restaurant&Cafe, urokliwej restauracji zlokalizowanej w budynku Słodowni poznańskiego Starego Browaru, firma Envirotech z Poznania obchodziła 20-lecie swojej działalności.
Część oficjalną imprezy zainaugurował prezes zarządu firmy – pan Janusz Tomaszkiewicz, dziękując przybyłym za lata współpracy, przyjaźni i zaufania. Miłą niespodzianką dla zaproszonych była projekcja zdjęć, wspierająca jego wystąpienie, przypominająca minione wydarzenia z historii firmy oraz różnorodne biesiady i spotkania towarzyskie. Nie zabrakło emocji i wzruszeń, bowiem na imprezę jubileuszową Envirotech zaprosił bardzo bliskie firmie osoby – jej wieloletnich sympatyków i przyjaciół. Po oficjalnych gratulacjach, ciepłych słowach i życzeniach dalszych sukcesów od przedstawicieli Politechniki Poznańskiej oraz koncernu Danfoss, z którymi Envirotech współpracuje prawie od początku powstania, wzniesiono toast, odśpiewano gromkie „Sto lat” i zakończono tym samym część oficjalną uroczystości.
Jubileusz firmy uświetniły występy znanych i lubianych artystów, które wpłynęły na stworzenie wyjątkowo sympatycznej atmosfery, a wyśmienite menu oraz wyborne trunki znakomicie dopełniły całości. Występy artystyczne rozpoczął koncert kwartetu smyczkowego „4-te”, znanego miłośnikom programu rozrywkowego „Mam Talent”, emitowanego niedawno na szklanym ekranie. Członkinie zespołu oczarowały gości utworami własnymi, nowatorskimi interpretacjami znanych szlagierów muzycznych oraz subtelnym urokiem osobistym. Gwiazdą wieczoru był natomiast Zbigniew Wodecki, który zaprezentował zgromadzonym nie tylko swoje niezapomniane przeboje oraz wybitny talent muzyczny, ale również niesamowite poczucie humoru i osobowość sceniczną. Istotnym punktem programu artystycznego był również występ duetu barmańskiego „Flair Factory”. Dynamiczny pokaz i nieprawdopodobna zręczność młodych barmanów – zwycięzców wielu międzynarodowych i krajowych konkursów stylu flair – bardzo spodobały się zaproszonym. Końcowym akcentem spotkania była degustacja jubileuszowego tortu.